Politika kolačića (cookies)

Hvala vam što koristite našu web stranicu. Politika kolačića koju sada čitate objašnjava kako koristimo kolačiće i slične tehnologije na našoj web stranici.

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice pohranjuju na vašem uređaju kada ih posjetite. Kolačići su obično korisni jer omogućuju web stranicama da pamte vaše postavke, poput jezika i drugih preferencija, i da vam pruže bolje korisničko iskustvo.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Naša web stranica koristi kolačiće za sljedeće svrhe:

  • Tehnički kolačići: ovi kolačići su nužni kako bi web stranica funkcionirala ispravno i ne mogu se isključiti. Na primjer, ovi kolačići pamte da ste prijavljeni na svoj račun i ne trebate se ponovno prijaviti svaki put kad posjetite web stranicu.
  • Analitički kolačići: ovi kolačići nam omogućuju da pratimo statistiku posjeta naše web stranice, poput broja posjetitelja i načina na koji koriste web stranicu. Ovi podaci nam pomažu da poboljšamo web stranicu i prilagodimo je korisnicima.
  • Marketinški kolačići: ovi kolačići nam omogućuju da prikazujemo personalizirane oglase i ponude na našoj web stranici i drugim web stranicama koje posjećujete. Ovi kolačići pohranjuju podatke o vašim preferencijama i korisničkom ponašanju kako bi vam pružili relevantnije oglase.

KAKO KONTROLIRATI KOLAČIĆE?

Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali možete promijeniti postavke preglednika kako biste odbili kolačiće ili dobili upozorenje prije nego što ih prihvatite. Ovaj postupak razlikuje se ovisno o pregledniku. Za više informacija o tome kako upravljati kolačićima u svom pregledniku, posjetite web stranicu proizvođača preglednika.

KOLAČIĆI TREĆIH STRANA

Naša web stranica može koristiti kolačiće trećih strana, uključujući usluge analitike i oglašavanja. Te kolačiće postavljaju treće strane, a ne naša web stranica. Ove treće strane mogu koristiti kolačiće za prikupljanje podataka o vašem korištenju naše web stranice i drugih web stranica, a te podatke mogu koristiti u marketinške svrhe.

KOLAČIĆI NA NAŠOJ WEB STRANICI

Naša web stranica koristi sljedeće kolačiće:

  • Tehnički kolačići: ovi kolačići su nužni kako bi web stranica funkcionirala ispravno i ne mogu se isključiti.
  • Analitički kolačići: ovi kolačići nam omogućuju da pratimo statistiku posjeta naše web stranice, poput broja posjetitelja i načina na koji koriste web stranicu.
  • Marketinški kolačići: ovi kolačići nam omogućuju da prikazujemo personalizirane oglase i ponude na našoj web stranici i drugim web stranicama koje posjećujete.

PRISTANAK

Vaš pristanak na korištenje kolačića dobivamo kada prvi put posjetite našu web stranicu i prihvatite našu politiku kolačića. Ako želite promijeniti svoje postavke kolačića ili u potpunosti ukloniti kolačiće s vašeg uređaja, to možete učiniti putem postavki preglednika.

IZMJENE POLITIKE KOLAČIĆA

Politiku kolačića možemo ažurirati s vremena na vrijeme kako bismo odražavali promjene u načinu na koji koristimo kolačiće ili u odgovoru na zahtjeve regulatora ili drugih trećih strana. Preporučujemo vam da redovito provjeravate ovu stranicu kako biste bili u tijeku s najnovijim informacijama o našoj politici kolačića.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s našom politikom kolačića, slobodno nas kontaktirajte putem obrasca za kontakt na našoj web stranici.